CURS DE FORMACIÓ BECAT PER A TIS

Des del Centre de formació de Cal Molins- Vapor Llonch us volem informar d’una acció formativa per si a algun/a exalumna del CFGS d’Integració social li pot interessar. Tot just estem començant la selecció per iniciar al febrer. Teníem de contacte fa un temps a l’Ana Belen Fernandez ( tutora del cicle) a qui enviàvem aquest tipus d’informació però ens sembla que ja no hi treballa. Si ho podeu difondre per als tutors/es del CFGS us ho agrairíem.

Es tracta  del següent curs:

Auxiliars tècnics d’integració laboral i social”

Aquesta formació està emmarcada en el projecte Treball als barris del SOC,  té una durada de 360h, durant el períodede febrer a juny de 2021 en horari encara a determinarés totalment subvencionada. Un cop finalitza l’itinerari continua amb un programa d’experienciació laboral (contracte laboral de 4 mesos) de juliol a octubre de 2021. Durant el contracte laboral, les tasques que es desenvoluparan estaran vinculades als diferents serveis de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Sabadell.

Requisits d’accés: persones en situació d’atur, inscrites al SOC com a demandants d’ocupació i empadronades als barris de Can Puiggener, Torre Romeu, Poblenou i Can Roqueta o Campoamor, Les Termes, Espronceda i Creu de Barberà. Tanmateix també cal tenir titulació de Graduat en Psicologia, Pedagogia, Treball Social, Educació Social, Magisteri, Sociologia, Relacions Laborals o CFGS Integració social.

L’inici de la formació està prevista a mitjans /finals de febrer.

Prèviament però, estem fent entrevistes de selecció per tal d’explicar detalladament el programa.

A continuació adjuntem el cartell informatiu del curs i enllaç web per tal que pugueu fer-ne la difusió entre les vostres persones usuàries.  En cas de persones interessades, cal que s’adrecin a Cal Molins (C/Calders, 32), truquin al 93 745 32 23, o enviïn un mail a mcalvarez@ajsabadell.cat

https://www.vaporllonch.cat/calmolins/formacio-presencial-2017/formacio-per-a-tothom/treball-als-barris

Per a qualsevol aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Moltes gràcies,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s